Categorie:Bouwexpertise

Uit ArchiefWiki
Versie door TomCobbaert (overleg | bijdragen) op 13 nov 2012 om 12:31 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Hoe bouw ik een archiefgebouw? *'''1''' bouw een betonnen doos volgens de [http://wetten.overheid.nl/BWBR0027041/geldigheidsdatum_12-11-2012 Archiefregeling], lees ...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoe bouw ik een archiefgebouw?

  • 1 bouw een betonnen doos volgens de Archiefregeling, lees vooraf beslist ook nog het betreffende deel in Archiefbeheer in de praktijk;
  • 2 zet er kasten in;
  • 3 stop het archief er in;

en klaar is Kees, of toch niet?

Niet helemaal, er zijn veel ervaringsfeiten die we willen delen. Dat gaan we hier doen. Doen jullie mee? Registreer je voor de archiefwiki en meld je aan (de aanmelding voor Archief 2.0 alleen is niet voldoende) en ga aan de slag.

Hoe? Als je bent geregistreerd voor de wiki en aangemeld, klik je boven deze pagina op de tab "bewerken" en dan zie je hieronder hoe ik een verwijzing naar mijn pagina maakte. Maak ook zo'n verwijzing en klik er op, maar dan wel in de normale setting. Je krijgt dan: deze pagina is leeg, tuurlijk, maar je kunt meteen bewerken en vullen.

Deze wijsheid vond ik niet in de helpfunctie. Ik heb me anderhalf uur te pletter gezocht naar het aanmaken van een nieuwe pagina om er een verwijzing naar te kunnen maken, maar de volgorde is dus andersom: eerst een verwijzing en je krijgt een lege pagina. Hoe moeilijk en toch hoe simpel kan het zijn.

Gerrit Kouwenhoven, zie mijn ervaringen

Pagina’s in categorie "Bouwexpertise"

Deze categorie bevat de volgende 6 pagina’s, van in totaal 6.