Op eigenschap zoeken

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de querybouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Werkgebied cultureel" met waarde "- Gedeponeerde archieven van organisaties, stichtingen, verenigingen en privé-personen. - De rechtsvoorgangers van de huidige gemeente Sluis. Dit zijn de voormalige gemeenten: Aardenburg, Breskens, Cadzand, Eede, Groede, Heille, Hoofdplaat, Nieuwvliet, Oostburg, Retranchement, Schoondijke, Sint Anna ter Muiden, Sint Kruis, Sluis, Sluis-Aardenburg, Waterlandkerkje, IJzendijke, Zuidzande". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 2 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

    • Gemeente Sluis  + (- Gedeponeerde archieven van organisaties,- Gedeponeerde archieven van organisaties, stichtingen, verenigingen en privé-personen. </br>- De rechtsvoorgangers van de huidige gemeente Sluis. Dit zijn de voormalige gemeenten:</br></br>Aardenburg, Breskens, Cadzand, Eede, Groede, </br>Heille, Hoofdplaat, Nieuwvliet, Oostburg, </br>Retranchement, Schoondijke, Sint Anna ter Muiden, Sint Kruis, Sluis, Sluis-Aardenburg, Waterlandkerkje, IJzendijke, Zuidzanderg, Waterlandkerkje, IJzendijke, Zuidzande)